O kompaniji Interprimer

ONama_4 ONama_3 ONama_2

INTERPRIMER doo je proizvodno preduzeće za ultrazvučno i visokofrekfentno varenje cerada i tekstilnih struktura. Spadamo u najkvalitetnije proizvođače teške konfekcije za izradu: cerada, tendi, balon hala i bilborda, banera sa digitalnom štampom XXXL formata. Proizvodni pogoni (površine oko 2000 m2) nam se nalaze u Zaječaru i opremljeni su presama za 100% visokofrekventno varenje bez šivenja.

Tehnika izrade proizvoda: Nakon izvršenog merenja objekata sledećeg dana izrađujemo tehnički crtež, digitalnu pripremu sa animacijom i šaljemo Vam odobrenje. Po dobijanju odobrenja izdajemo radni nalog za proizvodnju. Cerade i tende izrađujemo od najkvalitetnijeg platna uvezenog iz Nemačke, tehnologijom visokofrekvetnog zavarivanja, bez šivenja. Po kvalitetu izrade spadamo u najkvalitetnije proizvođače u Evropi.

Za digitalnu štampu koristimo mašine Mimaki JV3, DGI i GRAPHITEC SignJet Pro, na materijalima vrhunskog kvaliteta sa sertifikatima (blueback, frontlight, backlight, PVC folije, airtex, mash, imagin, monomer...), sa dugogodišnjo garancijom. U okviru Interprimera postoji i mobilna ekipa za izradu i montažu cerada i tendi na terenu.


Garancija na sve proizvode sa digitalnom štampom je: 5 godina za cerade, 2 godine za digitalnu štampu i 5 godina za baner štampu. Iz iskustva znamo da traju duže!

ONama_1 ONama_6 ONama_5